In naam van de vader

À propos

Wanneer FBI agent Alex Cross met zijn gezin in Disneyland is, wordt zijn vakantie ruw verstoord als zijn baas hem belt over een nieuwe, brute moordzaak in Beverly Hills. Een bekende filmactrice uit Hollywood werd voor haar huis doodgeschoten waarna de dader een e-mail heeft gestuurd naar een journalist van de L.A. Times. In de naam van Mary Smith, beschrijft de dader elk detail van de moord. Was dit een incident of heeft deze maniak meerdere moorden op haar geweten? `In naam van de vader' is het elfde deel van de bloedstollende Alex Cross-reeks, waarbij bestsellerauteur James Patterson het persoonlijke leven van Alex Cross onlosmakelijk weet te verbinden met zijn moordzaken.


'De spanning in Pattersons nieuwste boek leidt naar een onverwachte en schokkende climax.' - Booklist

'Een fascinerende psychopaat die voer is voor de vele fans van Patterson.' - Library Journal

Alex Cross is een Afro-Amerikaanse detective en psycholoog. Hij werkt als Senior Agent voor de FBI, terwijl hij ook nog privé-patiënten ontvangt. In deze reeks van succesauteur James Patterson vecht Cross tegen misdadigers die zijn gezin of zijn staat bedreigen. Een rode draad in de reeks is de onopgeloste moord van Alex' eerste vrouw. Zijn aartsvijand is The Mastermind, Kyle Craig, die op Alex' ondergang uit is.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women's Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation. • EAN

  9788726914337

 • Disponibilité

  Disponible

 • Nombre de pages

  268 Pages

 • Poids

  573 Ko

 • Distributeur

  ePagine

 • Diffuseur

  Demarque

 • Entrepôt

  Entrepot Numérique

 • Support principal

  ebook (ePub)

empty